Tantra-massage

tantra-massageEen tantra-massage van Sense of Being is een intuïtieve, vloeiende en liefdevolle aanraking van het hele lichaam. Een intieme dans, waarin je je kunt overgeven aan een diepe verbinding met jezelf, met de liefde die je in wezen bent.

Je lichaam wordt met warme massageolie gemasseerd, waarbij tedere strelingen en meer stevige aanrakingen elkaar opvolgen. De vitale levensenergie die hierbij wordt opgewekt gaat door je hele lichaam stromen. Alles mag er zijn, bijvoorbeeld gevoelens van extase, ontroering of opwinding. Je kunt alle intense ervaringen gebruiken om dieper in contact te komen met dat wat je in wezen bent.

Een tantra-massage helpt je om je levendiger, sensueler en meer aanwezig in je hele lichaam te voelen. Je ervaart meer levenslust en creativiteit en het contact met anderen wordt makkelijker. Eventuele pijn, spanning en schaamte bij intimiteit en seksualiteit kunnen oplossen, doordat je tijdens de massage liefdevol met deze gevoelens in contact treedt. Je krijgt een ruimer besef van wat je bent voorbij alle wisselende ervaringen.

 

Voor wie is deze tantra-massage bedoeld?

Ik geef tantra-massage aan vrouwen en (gelegenheids)stellen die zich herkennen in (een van) de volgende redenen voor tantra-massage:

  • Je wilt meer aanwezig zijn in je eigen lijf om zo je vitale levensenergie weer te voelen stromen
  • Je wilt meer van je lichaam (leren) genieten en pijn, spanning en schaamte hierover loslaten
  • Je hebt een verlangen om aangeraakt te worden: lichamelijk, emotioneel en spiritueel
  • Je wilt nieuwe manieren leren om te genieten van de verbinding met je (toekomstige) partner en deze versterken of herstellen
  • Je wilt leren om zelf een tantra-massage te kunnen geven

Hoe gaat een tantra-massage in zijn werk?

Aan het begin van de sessie nemen we eerst de tijd om kennis te maken en te bespreken wat je in de massage wenst te ervaren. Je kunt aangeven wat je eventuele belemmeringen zijn en welke grenzen voor jou belangrijk zijn.

Dan nemen we plaats op een matras op de grond. Stap voor stap maken we nader contact om verder vertrouwd te raken met elkaars nabijheid. Als je eraan toe bent dan begin ik de massage met verwarmde, biologische olie.

Tijdens de sessie kun je heerlijk genieten van alle aanrakingen en de ontspannende muziek. In afstemming met jou maak ik gebruik van Kashmierse tantra-massagehoudingen, in combinatie met taoïstische massagetechnieken.

Na de massage is er tijd om even na te liggen en na te praten. Ik raad je aan om na afloop geen inspannende activiteiten te plannen maar lekker de tijd voor jezelf te nemen zodat de massage goed door kan werken.

Hoe wordt omgegaan met mijn persoonlijke wensen en grenzen?

Een tantramassage is een heerlijke ervaring wanneer deze is afgestemd op jouw wensen én grenzen. Daarbij kan het aan de ene kant interessant zijn om je grenzen te verkennen om ze te kunnen verruimen. Aan de andere kant is het zinvol om trouw te blijven aan grenzen die op dit moment echt belangrijk voor je zijn.

Tijdens de massage kun je je wensen of grenzen bijstellen. Daarbij geldt dat het niet mogelijk is om de aangegeven grenzen verder te verruimen, opdat je geen impulsieve beslissingen neemt waar je later spijt van zou kunnen krijgen. Het verder begrenzen is uiteraard wel mogelijk.

In zijn oorspronkelijke vorm wordt een tantra-massage bloot ervaren, waarbij alle plekken van het lichaam respectvol worden aangeraakt. Belangrijker is echter waar jij je het prettigst bij voelt. We bespreken dus vooraf waar je gekleed wilt blijven en op welke plekken van je lichaam je niet aangeraakt wilt worden. Tijdens de massage respecteer ik jouw grenzen en de mijne. Ik draag zelf tijdens de massage een short.

Kan ik de tantra-massage ook aan mijn (gelegenheids)partner leren geven?

Een tantra-massage is een heerlijke manier om de fysieke, emotionele en spirituele verbinding te ervaren met je partner én met jezelf. Je kunt elkaar diep laten ontspannen en vol genieten van liefdevolle aanraking en intimiteit.

Ook wanneer de verbinding met je partner tijdelijk is verstoord kan het contact maken voorbij woorden een verademing zijn. Vanuit de zachtheid van lichamelijke nabijheid en intimiteit, kan weer ruimte ontstaan om het contact op een nieuwe manier voort te zetten. Wanneer de seksuele relatie is verstoord, kan het uitwisselen van een tantra-massage een prima alternatief zijn en bijdragen aan het herstel van de seksuele verbinding.

In een partnersessie van drieënhalf uur kun je al leren om elkaar een eenvoudige tantra-massage te geven.

Wat zijn de praktische details zoals prijzen, locatie in Nijmegen, etc.?

Een tantra-massagesessie duurt in de basisvorm ongeveer twee uur in totaal (inclusief kennismaking en afronding) waarvan minimaal anderhalf uur echt gemasseerd wordt. Bij een volgende sessie zal er minder tijd nodig zijn voor kennismaking en blijft er wat meer tijd over voor de massage. De prijs voor een sessie is 120 euro. 

Sessies kunnen in de ochtend, middag of avond tot 21.30 uur plaatsvinden op deze locatie in Nijmegen. Het is prettig om na een tantra-massagesessie enkele uren vrij te houden om de ervaring verder op je in te laten werken.

De sessies worden gegeven door mij.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

 

Ervaringen van anderen

Bereikbaarheid: Haarlem is gelegen in de regio Kennemerland van de provincie Noord-Holland, nabij Amsterdam. Haarlem is ook goed bereikbaar vanuit de regio's Haarlemmermeer, IJmond en de provincies Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Omringende dorpen / steden binnen een redelijke reisafstand zijn: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Bennebroek, Beverwijk, Bloemendaal, Den Haag, Heemstede, Hillegom, Hoorn, IJmuiden en Leiden. En ook Hilversum, Hoofddorp, Purmerend, Utrecht, Velsen, Woerden, Zaandam, Zaanstad, Zandvoort en Zoetermeer liggen op redelijke reisafstand van Haarlem.